FCK-medie vil have Babacar tilbage

The perfect guide to the casino

FCK-medie vil have Babacar tilbage

FCK fanmediet Copenhagen Sunday har på X/Twitter udtrykt et ønske om at se den vragede angriber Khouma Babacar tilbage på holdet.

Babacar har ikke spillet for FCK i hvad, der efterhånden føles som en evighed, men han har angiveligt set skarp ud til træning de seneste dage. Copenhagen Sunday mener derfor, at han kan være et værdifuldt aktiv for holdet i den afgørende fase af Superligaen.

“Babacar ser skarp ud til træning. Måske er det tid til at give ham en chance igen?” skriver Copenhagen Sunday i deres opslag.

Læs også: FCK-stjerne modtager beskeder fra Brøndbyfans

Babacars comeback ville være en overraskelse for mange FCK-fans. Den senegalesiske angriber har haft en turbulent tid i klubben, og han har ofte været kritiseret for sin manglende målscorersevne og dårlige attitude.

Men hvis Babacar har genfundet formen, kan han være en joker for FCK i guldkampen. Han er en stærk angriber, der kan skabe plads for sine holdkammerater.

Det er dog usikkert, om FCK-træner Jacob Neestrup er villig til at give Babacar en chance. Neestrup har foretrukket andre angribere i de seneste kampe, og det er muligt, at han ikke tror på, at Babacar kan bidrage til holdet.

Uanset hvad Neestrup beslutter sig for, er det et spændende spørgsmål, om Babacar får en chance for at bevise sit værd i de resterende kampe af Superligaen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top