FCK-stjerne modtager beskeder fra Brøndbyfans

The perfect guide to the casino

FCK-stjerne modtager beskeder fra Brøndbyfans

FC Københavns stjernespiller Mohamed Elyounoussi har modtaget beskeder fra Brøndby-fans forud for søndagens derby. Nordmanden tager det dog med ro og fokuserer på at hjælpe sit hold med at vinde.

“Jeg bruger ikke tid på det, men det er der nok [nogen der sender ting, red.]. Man har fokus på sig selv og ikke så meget på det, som bliver skrevet rundt omkring,” siger Mohamed Elyounoussi til Tipsbladet.

Elyounoussi spillede på den centrale midtbane i det seneste derby, som Brøndby vandt 2-0. Han er dog mere vant til at spille på kanten, og han mener, at det er hans bedste position.

Læs også: Husker du den tidligere Brøndbyspiller Jean Philippe Peguero? Sådan ser han ud i dag

“Den position jeg elsker mest er en indadgående venstre kant. Det er der jeg trives, men der har jeg ikke spillet. Den position har vi ikke, da vores venstre kant ofte er bred. Nu har jeg spillet lidt forskellige steder, og det fungerer godt,” siger Elyounoussi.

Uanset hvor han spiller, er Elyounoussi fast besluttet på at hjælpe FCK med at vinde på søndag og tage førstepladsen i Superligaen.

“Vi har haft rigtig god opbakning fra vores fans gennem hele sæsonen. De har givet os det sidste rygstød, når vi har været i et lille formdyk. Jeg ser frem til, at de støtter os igen på søndag,” afslutter Elyounoussi.

FC København møder Brøndby på udebane søndag kl. 16:00

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top