Brøndby-FCK: Optakt, kanon boostodds, startopstillinger og dom over slutresultatet

The perfect guide to the casino

Brøndby-FCK: Optakt, kanon boostodds, startopstillinger og dom over slutresultatet

Brøndby Stadion bliver søndag ramt af et sandt fodboldbrag, når Brøndby og FC København brager sammen i den mest intense guldkamp i nyere tid.
Bliv klar til søndagens derbybrag med vores optakt, bud på startopstillinger, bud på kampens resultat, og ikke mindst det suveræne mega boost på det velsagtens mest sikre odds til derbyet!
Få derbyets bedste oddsboost her: Du kan få pengene over dobbelt igen på det nok mest sikre odds til derbyet

Spændingen stiger: Momentum i Superligaen skifter konstant, og guldkampen har aldrig været mere uforudsigelig. Brøndby, der for nylig var i føring, mistede terræn i sidste weekend, mens FCK og FC Nordsjælland snuppede point. Med kun fire runder tilbage er alt åbent!

Brøndby under pres: De blågule har haft en svag periode på det seneste med kun én sejr i fem kampe. De har smidt føringen i tre af disse kampe, og nu skal de finde tilbage til vindermentaliteten, hvis de drømmer om guld.

FCK på vej mod toppen: Neestrups mandskab har vundet tre kampe i træk og er tilbage i guldkampen. De har dog haft det svært mod de andre tophold, med kun to sejre i ni kampe. Det skal de ændre på, hvis de skal sikre sig mesterskabet.

Nerver og intensitet: Der er altid masser af drama, når Brøndby og FCK mødes, og denne gang er det endnu værre. Et nederlag til en direkte konkurrent kan knuse drømmene om guld.

Kampfakta

Kampstart: Søndag kl. 16:00
Spillested: Brøndby Stadion
Dommer: Jakob Kehlet
På TV: TV3+

Mega odds på Derby – få pengene dobbelt igen på det mest sikre odds!

Comeon har lavet en kanon boost væddemål eksklusivt til Footy.dks læsere. Få pengene 2,25 gange igen (!) på at begge hold scorer i derbybraget. Det er vist det, man kalder et gaveodds!
Få adgang til oddset herHoldnyt og bud på startopstillingerne

Brøndby IF: Mathias Kvistgaarden, Frederik Alves og Henrik Heggheim er ude med skader.
FC København: Rasmus Falk er tilbage fra karantæne, men David Khocholava, Theo Sander, Nicolai Boilesen, Khouma Babacar, Jordan Larsson, Roony Bardghji, Lukas Lerager, Andreas Cornelius og Alex Rúnarsson er alle tvivlsomme.
Bud på startopstillinger:

Brøndby IF (3-4-2-1): Pentz – Vanlerberghe, Tshiembe, Rasmussen – Klaiber, Greve, Wass, Divkovic – Suzuki, Vallys – Omoijuanfo

FC København (4-3-3): Grabara – Ankersen, Vavro, Diks, Jelert – Falk, Clem, Mattsson – Elyounoussi, Oskarsson, Achouri

Dom

Vi tror, at Brøndby trækker det længste strå i et intenst og underholdende derbyopgør på Brøndby Stadion. Redaktionens vurdering er, at Brøndby vinder 2-1.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top