The perfect guide to the casino

Dansker trænede på indisk militærbase

Danskeren tog springet til Indien og  Bengaluru FC, hvor han opnåede stjernestatus, trods begrænset sportslig succes. Alt dette fortæller han om i et større interview med Bold.dk.

I januar forlod den 28-årige angriber NordicBet Ligaen for at slutte sig til Bengaluru FC i Indien. Tilbuddet fra den indiske klub kom som en overraskelse for Drost, men han så det som en spændende mulighed. Hans partner og familie var dog mere tilbageholdende med beslutningen.

Læs også: Højlund i infight med superstjerne

Bengaluru FC, en Super League-klub, introducerede Drost til en helt ny fodboldkultur. Han delte bopæl med holdkammeraterne i et lejlighedskompleks og trænede endda på en militærbase.

Selvom ligaen havde massiv medieopmærksomhed, stod niveauet stadig i kontrast til dansk fodbold. Drost stødte på anderledes taktiske formationer og et højt spiltempo. Indiske fans var passionerede og beundrede udlændinge som stjerner. Drost blev ofte stoppet af tilhængere, der bad om autografer, selvom de ikke kendte ham.

Drost spillede ni kampe og lavede en enkelt assist. Selvom de sportslige resultater ikke var den største succes, nød han eventyret. Han er åben over for muligheden for at fortsætte Asien eller fortsætte sin karriere i den danske 1. division.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top