The perfect guide to the casino

Her er FCKs nye 7-årige superstjerne

En drøm gik i opfyldelse for 7-årige Niels Damgaard Skrumsager, da han i weekenden deltog som en del af FCK’s trup i kampen mod Silkeborg IF.

Niels, der er født med Adams-Oliver syndromet, har altid haft en stor passion for fodbold, og i den forgangne weekend fik han muligheden for at opleve livet som professionel fodboldspiller, om end for en weekend.

Læs også: Ankersen om sig selv: “En Ferrari”

“Det bliver en sjov weekend, som jeg glæder mig rigtig meget til. Og det bliver rigtig stort at kunne være så tæt på holdet og prøve at være med som professionel fodboldspiller,” udtalte Niels før kampen til FC Københavns hjemmeside

Niels besøgte træningsanlægget for at hilse på sine nye holdkammerater, og han overnattede på hotel for at forberede sig til kampen. Han mødte ind med resten af truppen og deltog i opvarmning og under kampen.

“Vi var rigtig glade for at give Niels nogle fede oplevelser og bringe ham tæt på holdet og det miljø, som vi har i vores hverdag,” sagde sportsdirektør Peter Christiansen.

Niels’ deltagelse i FCK’s trup var en del af klubbens samarbejde med SMILfonden, der støtter børn med kroniske sygdomme.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top