The perfect guide to the casino

Esbjerg FB’s nye ejer har sendt dickpic

Esbjerg fB står over for potentielle ændringer, da en ny investorgruppe, Headway Football, undersøger muligheden for at træde ind. Dog følger denne interessante udvikling med kontrovers, da en af de amerikanske investorer, Jared Porter, tidligere har været involveret i en skandale.

Porter, en betydningsfuld medarbejder i Headway Football, blev i 2016 beskyldt for at have sendt upassende billeder til en kvindelig journalist. Til Bold udtaler han, at han har lært af sine fejl og forsøger at bevæge sig videre.

Læs også: Dansker trænede på indisk militærbase

Samtidig afslører en amerikansk rigmand, David Warren, at han har besøgt Esbjerg for at undersøge en mulig investering. Warren har slået sig sammen med Porter i Headway Football’s forsøg på at købe ind i Esbjerg fB.

Porter, kendt fra baseballverdenen, har været til stede under Esbjergs kampe og træning, og hvis investeringsplanerne går igennem, forventes det, at Porter vil have en rolle i Esbjerg.

Trods Porters fortid er han fast besluttet på at lære af sine fejl og bidrage til klubben. Han fremhæver også sin egen udvikling og sin indsats for at forbedre sit mentale helbred.

Investeringerne i Esbjerg fB kommer på et kritisk tidspunkt, da klubben står over for en rekonstruktion. En afgørende dato nærmer sig, hvor en plan skal vedtages i skifteretten, og Esbjerg Investment Limited overvejer at indgive et kæremål.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top