CV: Brøndby-køb var mit største røverkøb nogensinde

The perfect guide to the casino

CV: Brøndby-køb var mit største røverkøb nogensinde

Blás Riveros er Carsten V. Jensens absolutte bedste køb. Det siger Brøndby-bossen selv.

Carsten V. Jensen gjorde et kup i oktober, da han på transfervinduets sidste dag betalte omkring en halv million kroner for at få Blás Riveros til klubben.

Den sydamerikanske back har fået sit ophold på Vestegnen ødelagt af en grim skade, men Brøndby-bossen tøver ikke med at kalde Riveros for et røverkøb.

Læs også: Brøndby-talent tog til fest: Får bøde på 2500 kroner

I det seneste afsnit af Discovery-podcasten ‘Købmændenes Klub’ fortæller Carsten V. Jensen, at Blás Riveros er det største røverkøb, han har gjort.

– Det er røverkøbet, fordi der er tale om en sydamerikansk landsholdsspiller, som var etableret i Europa og har spillet flere sæsoner og 100 kampe (95, red.) for Basel. Af uransaglige årsager endte han med at komme ind i sit sidste kontraktår, hvor han ikke ville forlænge, og så hentede Basel en erstatning, og de skulle have noget ud af det i Basel, siger Carsten V. Jensen og tilføjer:

Læs også: Finnbogasons chokskifte skaber overskrifter – Se tweets her

– Det endte med en meget lille transfer. Vi kunne ikke købe en U19-spiller for den transfer, men til gengæld fik vi en landsholdsspiller fra Paraguay.

Blás Riveros ventes fortsat ude i omkring et halvt år med den grimme skade, han pådrog sig i sin første Superliga-kamp for klubben mod OB.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: NIELS FREDRIKSEN SÆTTER ORD PÅ BLAS RIVEROS’ CHOK-SKADE!

Læs også: FC København forsøgte at hente Bundu i AGF

Læs også: Derfor vender Lössl hjem!

Læs også: Lukas Lerager siger nej til FCM-ejer – Klar til FCK

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top