The perfect guide to the casino

Politiker anholdt efter skudepisode på natklub

Parlamentsmedlem fra partiet, “De Sande Finner”, er involveret i en skudepisode på en natklub i Helsinki. Han er sigtet for at bringe andres liv i fare efter at have affyret et skud mod jorden under en skænderi med en anden person.

Læs også: Helle Thorning medvirker i ghetto-rap

Timo Vornanen deltog i et parlamentsmøde til kl. 2 om natten, hvorefter han tog på karaokebar Ikhu med en partikollega. Ved 03.30-tiden kom han i klammeri med en person fra et andet selskab. Da de mødtes igen en halv time senere foran natklubben, trak Vornanen sin pistol og affyrede et skud.

Vornanen har en baggrund i politiet og er jæger. Han har tilladelse til at bære våben og opbevare dem i parlamentsbygningen. Ifølge finske medier er det uklart, om han havde pistolen med sig i parlamentet i fredags.

Sagen har mødt fordømmelse fra både statsminister Petteri Orpo og præsident Sauli Niinistö. De har begge understreget, at sagen skal håndteres af retssystemet.

Vornanen er blevet løsladt fra politiets varetægt, men det er uvist, om han fortsat kan beholde sin plads i parlamentet. De Sande Finner har meddelt, at de vil håndtere sagen “på en passende måde”, når politiets efterforskning er afsluttet.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top