Spansk medie: Chelsea vil lave Hazard-kup

The perfect guide to the casino

Spansk medie: Chelsea vil lave Hazard-kup

Eden Hazard og Real Madrid har aldrig været et match, og derfor er Chelsea klar til at tilbyde den belgiske kantspiller en chance i klubben igen.

Eden Hazard havde længe snakket om et skifte til Real Madrid, og i sommeren 2019 lod Chelsea deres belgiske kantspiller gå til den spanske storklub.

Livet i Spanien har dog været ualmindelig hårdt for Eden Hazard, hvis ophold har været ødelagt af dårlig form, svingende præstationer og isærdeles skader.

Læs også: Brøndby-talent tog til fest: Får bøde på 2500 kroner

Real Madrid er derfor ved at miste tålmodigheden med ham, og ifølge Denfensa Central er Chelsea klar til at tilbyde ham en kontrakt igen.

Der er dog et stort issue – nemlig det faktum, at Real Madrid betalte på den gode side af 800 millioner kroner for den i dag 30-årige belgier.

Læs også: Finnbogasons chokskifte skaber overskrifter – Se tweets her

Mediet beretter, at Chelsea er klar til at betale omkring 375 millioner kroner for den belgiske offensivspiller, der igen er blevet skadet.

Om Real Madrid er klar til at indkassere så stort et tab på ham, vides endnu ikke, men Eden Hazard er lun på idéen om at vende ‘hjem’ til Chelsea.

Eden Hazard nåede syv sæsoner for The Blues, og han kom til klubben efter Champions League-triumfen i 2012.

Læs også: FC København forsøgte at hente Bundu i AGF

Læs også: Derfor vender Lössl hjem!

Læs også: Lukas Lerager siger nej til FCM-ejer – Klar til FCK

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top