The perfect guide to the casino

ALLE Brøndby-fans griner: Twitter-favorit tager kegler med morsom Zorniger til FCK-joke

Alle griner af FC København for tiden, og på Twitter tager Benjamin Leander kegler med et sjovt opslag.

FC København er i dyb krise, og mandag aften led de et tungt 1-2-nederlag til Randers – højdepunkterne fra den kamp kan du se i videoafspilleren øverst.

Efter nederlaget – som efterlader klubben på 10. pladsen – har der været et overload af hån af FC København på Twitter, og især ét opslag trækker likes og anerkendende kommentarer.

Det står Benjamin Leander for. Mediano-eksperten, betting-hajen og klummeskribenten hos Ekstra Bladet har linket til en Tipsbladet-artikel, hvor der står, at Alexander Zorniger er på vej til bundprop.

Til artiklen skriver han: ‘Rygterne om Zorniger til FCK tager til…’.

I skrivende stund er tweetet liket 550 gange, mens det vælter ind med kommentarer – primært fra Brøndby-fans, der nyder, at FC København bliver betegnet som en bundprop.

Brøndby-fans kan dog tage det helt roligt. Det er ikke FC København, som lurer på den tidligere Brøndby-træner. Det er i stedet hollandske Fortuna Sittard, men det skifte har Alexander Zorniger angiveligt afvist.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SE FC KØBENHAVN BLIVE KØRT PÅ RØV OG ALBUER MOD RANDERS FC!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top