The perfect guide to the casino

Rygter: Ståle Solbakken spøger

Ståle Solbakken spøger i kulissen i Norge.

Ståle Solbakken har i mange år været i spidsen for FC København, som han har gjort til Skandinaviens bedste hold og ført til succes i Europa.

For knap to uger siden fik han dog sparket efter et miserabelt 2020, hvor man missede et europæisk gruppespil og sluttede langt bag FC Midtjylland i ligaen.

Den norske cheftræner behøver dog næppe lede længe efter et nyt job. Han kan meget vel ende med at blive ny mand i spidsen for det norske landshold.

I både Sverige og Norge er der nemlig skriverier om, at den tidligere FC København-manager meget vel kan afløse Lars Lägerback i de kommende måneder.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Den tidligere norske landsholdsspiller Eirik Huseklepp siger til svenske Aftenposten, at sædet brænder under Lars Lägerback efter Ståle Solbakkens fyring i FCK.

– Presset er enormt stort i de kommende kampe, og der kan tilmed komme endnu mere fart i spekulationerne om Lagerbäcks position. Det hjælper heller ikke, at Ståle Solbakken er ledig, siger Huseklepp til Aftenposten.

Norge missede for nyligt chancen for at spille sig til EM næste år, da man tabte med 1-2 til Serbien efter forlænget spilletid.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: TROELS BECH TIL FCK? SE MERE…

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top