The perfect guide to the casino

Medie: Brøndby overvejer at hente fan-favorit hjem

Brøndby IF bejler til Dario Dumic, der i øjeblikket leder intenst efter en ny klub.

Brøndby IF har ikke vist aktivitet denne sommer på transfermarkedet, men rygter har kædet dem sammen med tidligere spillere som Daniel Wass, Mike Jensen og Riza Durmisi.

Intet tyder dog på, at en af de tre vender snuden hjem mod Vestegnen denne sommer, men en anden tidligere fan-favorit kan nu være på vej.

Det er det hollandske medie Twente Insite, der erfarer, at Brøndby IF udviser seriøs interesse i 28-årige Dario Dumic, som spillede mange år på Vestegnen.

Læs også: Troels Bech afslører: Hentede Kamil Wilczek for småpenge – Blandt mit bedste køb

Dario Dumic er på kontrakt i FC Utrecht, men den hollandske klub er villige til at sælge ham billigt – måske endda forære ham væk – denne sommer, mens spilleren også vil væk.

Han har været udlejet til Dynamo Dresden og SV Darmstadt i de to seneste sæsoner, og hans ophold i Holland har aldrig været en succes.

Forsvarsspilleren har meget stærke følelser for Brøndby IF, og sidste år udtalte han følgende om et muligt comeback til Superligaen.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Hvis jeg skal tilbage til Danmark, er der kun én klub, der er interessant for mig, og det er selvfølgelig Brøndby.

I forbindelse med Kamil Wilczeks skifte til FC København tidligere på sommeren, var han også en af de tidligere spillere, der udviste kærlighed til de blå/gule via de sociale medier.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Frimann om tidligere BIF-spilleres reaktioner: ‘Bryder mig ikke om det – der må være en kollegial respekt’!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top