The perfect guide to the casino

Kasper Hjulmand vender på en tallerken: Angriber sendt på U21-landsholdet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Landstræner Kasper Hjulnand har sendt Andreas Skov Olsen på U21-landsholdet på grund af den forsinkede træningsopstart i Italien.

Det blev kun til tre dage på landsholdet for Andreas Skov Olsen i denne omgang. Landstræner Kasper Hjulmand har sendt hæjrekantspilleren på U21-landsholdet, fordi han er kommet senere i gang med træningen i den italienske Serie A-klub, Bologna, end forventet-

I stedet har landstræneren udtaget Jacob Bruun Larsen fra Hoffenheim til Nations League-kamepen mod Belgien og England i begyndelsen af september.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Som omtalt på pressemødet er der i disse uger mange uforudsete elementer i spil, hvor mange spillere knapt er gået i gang med optræning til ny sæson. Vi glæder os til at se Jacob, der er langt i sin sæsonforberedelse og er klar til at vise, hvad han kan på Herrelandsholdet. Andreas kommer hjem til U21-landsholdet, som han kender rigtigt godt, og hvor han kan komme i gang progressivt og i et kendt miljø, siger landstræner Kasper Hjulmand til DBUs hjemmeside.

Andreas Skov Olsen havde glædet sig til at spille på A-landsholdet – men som han siger:

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Jeg har været meget stolt over at skulle være del af Herrelandsholdet. Nu glæder jeg mig til at spille med alle holdkammeraterne på U21-landsholdet og vil kæmpe for at få chancen igen for Herrelandsholdet. Det har været en god dialog med Kasper Hjulmand, og jeg er stolt over at spille for et land, der tager hensyn og tænker i helheder.

Kasper Hjulmand har et godt kendskab til Andreas Skov Olsen, da han har trænet ham i FC Nordsjælland, inden han sidste sommer blev solgt til Bologna, hvorfra han iøvrigt måske bliver udlejet til oprykkerne fra Spezia.

(På videoen øverst på siden kan du se Andreas Skov Olsen score for FC Nordsjælland).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top