The perfect guide to the casino

Tidligere engelsk landstræner: Ferguson var en DIKTATOR – og spillerne var som små børn

Foto: Ritzau Scanpix

Den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 14.00 bør gå hjem!

Den tidligere engelske landsholdsmanager, Sven-Göran Eriksson, stempler Sir Alex Ferguson som en diktator, og hans spillere var som små børn.

– Halvdelen af landsholdet kom fra Manchester United, og de skulle behandles helt anderledes end alle de andre, siger Sven-Göran Eriksson om sin tid som engelsk landsholdsmanager fra 2000-06.

– De havde aldrig haft andre trænere i hele deres professionelle karriere. Og ham kan man sige om, hvad man vil, men havde opnået flotte resultater, siger Sven-Göran Eriksson til podcasten Coach meets coach. Det skriver svenske Aftonbladet.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Men han havde en diktatorisk måde at udføre sit job på. Han var som en diktator, siger Sven-Göran Eriksson, som ikke nævner Sir Alex Ferguson ved navn, selvom det tydeligvis er ham, han refererer til.

– I hans øjne var spillerne som små børn. Og de forblev børn. De blev aldrig voksne i hans øjne. Han bestemte det hele for dem, siger Sven-Göran Eriksson, der selv var en noget mere inddragende type.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Så fik de en ny landsholdsmanager, og jeg behandlede dem på en helt anden måde. De fik lov til at være medbestemmende for, hvor vi skulle på ved slutrunder og alt muligt andet, siger svenskeren, der blev den første udenlandske manager for det engelske landshold.

Under Sven-Göran Eriksson kom England til to VM- og en EM-slutrunde, og de blev i alle tre tilfælde slået ud i kvartfinalen – i to af dem efter straffesparkskonkurrence.

(På videoen øverst på siden kan du se ENgland holde målfest mod Kosovo i EM-kvalifikationen).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top