The perfect guide to the casino

Esbjerg-m̴lmand om backens chok-skifte: РLiverpool havde jeg ikke lige regnet med

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Den tidligere Esbjerg-spiller, Konstantinos Tsimikas, skifter til Liverpool, og det havde Esbjerg-mÃ¥lmand Jeppe Højbjerg ikke lige set komme – og sÃ¥ alligevel.

– Jeg vidste ikke lige, det ville blive Liverpool, men jeg har altid tænkt, at man ville høre om ham senere, siger Jeppe Højbjerg til Tipsbladets hjemmeside.

Mens Konstantinos Tsimikas var i Esbjerg, rykkede klubben ud af Superligaen efter kvalfiikationskampe mod AC Horsens. Og han selv sluttede af med at blive udvist.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Jeg husker ham som offensiv back. En, der kigger mere fremad end bagud. Han kunne god tlide at angribe, kunne godt lide at komme med i et overlap. Defensiven var lidt hans akilleshæl eller andenprioritet, men tit kunne han opveje for det, fordi han havde den fart, han havde. Han kunne reparere meget, fordi han var sÃ¥ hurtig, som han var, siger Jeppe Højbjerg.

På den måde minder den 24-årige græker en del om den mand, han formentlig skal være reserve for, skotten Andy Robertson.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Hans fart var hans spidskompetence. Jeg kan ikke huske indlæg og sÃ¥dan noget, men jeg kan huske hans fart, for den var rimelig voldsom, siger Jeppe Højbjerg.

Konstantinos Tsimikas blev solgt fra den græske mesterklub til Liverpool for 13 millioner euro (små 100 millioner kroner). Kontrakten er femårig.

(Du kan se Konstatntinos Tsimikas score for Esbjerg på videoen øverst på siden).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top