The perfect guide to the casino

Ærlig Christian Nørgaard: Vi fortjente ikke at rykke op i Premier League!

Foto: Ritzau Scanpix

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

Christian Nørgaard kaldte det fortjent, at han og holdkammeraterne i Brentford missede oprykningen til Premier League.

Tre gange havde Brentford chancen for at rykke op i Premier League. Og tre gange gik det galt.

Først gik det galt i den ordinære turnering mod Stoke og Barnsley i de to sidste kampe. En sejr i en af disse to kampe havde været nok til at rykke direkte op i Premier League.

Modtag Danmarks måske bedste velkomsttilbud lige her hos Videoslots!

I stedet kom Brentford i play-off finalen mod Fulham, men her gik det galt i den forlængede spilletid. Og det er ikke godt nok, mener af holdets mange danskere.

– Da det virkelig gjaldt i de sidste fem kampe, tog vi ikke chancen – og på den bekostning kan man også sige, at vi ikke rigtig fortjener det, siger Christian Nørgaard til sport.tv2.dk

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Jeg mener bare, at når man har tre så store chancer: En sejr over Stoke, en sejr over Barnsley eller en sejr over Fulham for at rykke op. Hvis man ikke formår at forvandle dem til sejre, når der er så meget på spil, synes jeg ikke, man kan stå og sige efterfølgende, at man har fortjent det, siger Christian Nørgaard.

– Skuffelsen er selvfølgelig stadig stor. Der var meget på spil økonomisk både for klubben og os spillere personligt – men jeg tror mere, det er det med at misse chancen for at opnå noget, som klubben ikke havde prøvet før: At spille i Premier League. Det var den største skuffelse, siger den tidligere Brøndby-spiller.

(På videoen øverst på siden kan du se Christian Nørgaard lægge op til Brentfords trøstmål i play-off finalen mod Fulham, som landsmanden Henrik Dalsgaard satte ind).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top