The perfect guide to the casino

Thomas Frank jubler over pladsen i milliardkampen: – Vi kunne have vundet større!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Brentford vandt 3-1 over Swansea og er dermed klar til finalen om at komme i Premier League.

Sejren på 3-1 over Swansea kunne endda være blevet større, og det følte Brentfordds danske træner, Thomas Frank, at den burde have været.

– Vi var bare fuldstændig parate. Jeg mener faktisk, at vi kunne have vundet med tre eller fire mÃ¥l, sÃ¥dan som vi spillede, sagde Thomas Frank efter sejren ifølge det franske nyhedsbureau AFP. Det skriver Ritzaus Bureau.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Samlet set vandt Brentford kampen 3-2 efter nederlag på 0-1 i Wales i den første kamp. Det var tredje nederlag på stribe, efter at Brentford også havde sluttet den ordinære sæson af med nederlag til Stoke og Barnsley.

– Fordi vi havde de to mindre tilbagefald, sagde alle, “kan de hÃ¥ndtere det?”, sagde Thomas Frank, der havde brugt det forhold, at kampen havde et ekstra pift som motivation for spillerne.

Det var nemlig den sidste kamp nogensinde for Brentford på hjemmebanen, Griffin Park. Klubben flytter i den kommende sæson til et større og mere moderne stadion.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Det faktum brugte Thomas Frank til at motivere holdet med en opfordring til spillerne om at “levere et sidste magisk øjeblik” pÃ¥ Griffin Park.

Play-off finalen skal spilles på Wembley, og disse play-off finaler i The Championship kaldes ofte for milliard-kampen, fordi vinderen får 1,4 milliarder i tv-penge for at rykke op i Premier League. Modstanderen bliver sandsynligvis Fulham, der spiller returkamp torsdag hjemme mod Cardiff efter at have vundet den første kamp 2-0.

(Du kan se, hvordan det gik til, da Brentford vandt 3-1 hjemme over Swansea på videoen øverst på siden. Der er både et mål af Emiliano Marcondes og en assist af Mathias Jensen blandt højdepunkterne).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top