The perfect guide to the casino

Leeds elsker deres ‘skøre’ argentinske træner: Nu opkalder de en vej efter ham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Et shoppingcenter i Leeds har valgt at opkalde en lille vej efter Leeds Uniteds nuværende træner, Marcelo Bielsa, der har ført klubben op i Premier League efter 16 års fravær.

Leeds United rykkede fredag op i Premier League uden selv at spille, da West Bromwich tabte til Huddersfield. Dermed kunne Leeds ikke længere ende på mindre end andenpladsen i The Championship, og da Brentford lørdag tabte til Stoke, stod det også klart, at Marcelo Bielsas mandskab har vundet turneringen.

Og det sætter de stor pris på i Englands fjerdestørste by.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Faktisk så meget, at det lokale shoppingcenter har opkaldt en vej efter ham. Der er tale om en vej, der fører fra Commercial Street og ind i shoppingcentret Leeds Trinity, som egentlig ikke hed noget – men som nu kommer til at hedde Marcelo Bielsa Way.

– Vi synes, det er en god måde at hylde manden på, fordi han så hurtigt har vendt tingene rundt i Leeds, siger direktøren for Leeds Trinity, David Maddison, til Leeds Live.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Argentinske Marcelo Bielsa går under tilnavnet ‘El Loco’ på grund af sin helt ekstreme viden om spillet og om modstanderne. Men i Leeds elsker de ham alligevel:

– Han er rykket op med holdet ‘The Bielsa Way’, så derfor kalder vi vejen for Marcelo Bielsa Way, fortæller David Maddison.

(Du kan se højdepunkter og mål fra den seneste Leeds-kamp, hvor det lykkedes at vinde over Barnsley, på videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top