The perfect guide to the casino

Brøndby mod FCK udvalgt til test: – Håber på 3.000 tilskuere!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndby mod FCK bliver en af de tre kampe, hvor der må komme mere end 500 tilskuere. Og Brøndby håber på, at der kan komme 3.000 på lægterne.

Samfundet åbner mere og mere op, og i den forgangne weekend måtte op til 500 mennesker overvære kampene i Superligaen og de danske divisioner. Men Divisionforeningen vil gerne have flere tilskuere ind, fordi tilskuerne er en vigtig indtægt for klubberne, der er pressede på grund af corona-krisen.

Myndighederne har accepteret at gøre et forsøg med tre kampe. Og en af dem bliver det klassiske derby mellem Brøndbys kamp mod FCK 21. juni.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Vi er udvalgt af myndighederne til at være en af testkampene, og det byder vi velkommen. Vi har ét ønske, og det er at dansk fodbold så hurtigt som muligt igen får mulighed for at afvikle kampe med så mange tilskuere som muligt ift. de protokoller, der er udarbejdet. Med de nye paragraffer i den netop offentliggjorde bekendtgørelse, hvor der skal være to meter mellem hver tilskuer, vil vi ud fra vores umiddelbare beregninger kunne lukke et sted mellem 2.500 og 3.000 personer ind til Derbyet, siger Brøndbys adm. direktør, Ole Palmå, til klubbens hjemmeside.

3.000 er meget langt fra det antal tilskuere, der normalt kommer til kampene mellem de to ærkerivaler. Men det er dog langt mere end 500. Og Brøndby får i den grad hjemmebanefordel.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Bekendtgørelsen tilsiger, at det kun vil være hjemmeholdets tilskuere, der har adgang til kampen. Vi melder ud senere på ugen, hvordan vi håndterer billetsalget til testkampen, men det ligger fast, at det vil være sæsonkortholdere og partnere, som vil blive prioriteret ligesom i weekendens kamp mod AGF. siger Ole Palmå.

Brøndby vandt grundspillets hjemmekamp mod FCK med 3-1 – som du kan se i videoen øverst på siden – men FCK ligger nummer to i Superligaen i skrivende stund, mens Brøndby ligger nummer fire.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top