The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du søndagens rygtebørs.

Lionel Messi vil ifølge spanske COPE snart sætte sig til at forhandle om en forlængelse af kontrakten med FC Barcelona. Den argentinske mega-stjernes nuværende kontrakt udløber til næste år, men han havde i princippet muligheden for at forlade klubben denne sommer – en mulighed, den 32-årige Ballon d’Or-vinder valgte ikke at gøre brug af. Han vil givetvis igen forlange mulighed for at stoppe efter hver eneste sæson i en ny kontrakt. (På videoen øverst på siden kan du se og høre eksperterne diskutere Lionel Messi i forhold til Diego Maradona).

Manchester Evening News skriver, at den engelske midtbanespiller, Jack Grealish fra Aston Villa, er hovedmålet for Manchester United til sommer, men at det kan ændre sig, hvis klubben får muligheden for at købe den ombejelde tysker, Kai Havertz, af Bayer Leverkusen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Spanske SPORT skriver, at FC Barcelona er blevet tilbudt 100 millioner euro (745 millioner kr.) af en klub – som avisen ikke sætter navn på – for Ansu Fati. Men selvom de nuværende spanske mestre er blevet økonomisk hårdt ramt af corona-pausen, så vil de ikke af med deres 17-årige spanske ungdoms-landsholdsspiller.

Liverpool har som så mange andre kig på Jadon Sancho fra Borussia Dortmund, men klubben har ifølge Daily Mirror næppe råd til den engelske fløjspiller i den nuværende situation. Det skyldes dels uvisheden p.g.a corona-pandemien, men også byggeri af nyt træningsanlæg samt udvidelsen af hjemmebanen, Anfield, gør økonomien usikker hos sidste sæsons Champions League-vindere.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Manchester City har fået en prislap på Inters slovakiske forsvarsspiller, den 25-årige Milan Skriniar. Han skal koste de forsvarende engelske mestre 80 millioner euro (600 millioner kr.). Sportsmole har historien.

De italienske mestre fra Juventus er ifølge spanske Todofichajes interesserede i Atlético Madrids 28-årige spanske midtbanespiller, Koke, der aldrig har spillet i andre klubber.

Både spanske Valencia og engelske Brighton er mulige købere af den 28-årige svenske landsholdsangriber, Sebastian Andersson, fra Union Berlin. Den historie har Expressen mere om.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top