The perfect guide to the casino

OVERBLIK: Det er der på spil for Brøndby, FCK og alle de andre i dag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Superligaens sidste runde spilles søndag, og her kommer et overblik over, hvad der er på spil i sidste runde.

Nummer 1-6 går i medaljeslutspillet. FCM og FCK har forlængst sikret sig adgang til medaljeslutspillet, og AGF, Brøndby samt FCN er også sikre på at komme med i top-6, som skal mødes ude og hjemme for at afgøre mesterskabet.

For alle disse hold gælder det altså, at det i søndagens sidste runde udelukkende gælder om at få tre point, da alle point tæller i kampen om medaljer og europæiske pladser.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

AaB ligger i skrivende stund på sjettepladsen. De mangler et point mod AGF for at være helt sikre på denne sjetteplads, men de kan formentlig også tåle et nederlag. Selv hvis Randers FC på syvendepladsen vinder over FCK, skal de samtidig indhente syv mål for at overhale nordjyderne. Sagt på en anden måde: Vinder Randers FC med fire mål, skal AaB samtidig tabe med fire mål, hvis Randers FC skal overhale dem.

I bunden står det fast, at Silkeborg ender som nummer sjok og skal i pulje 1, hvor der er langt op til Sønderjyske på den tredjeplads, der giver kvalifikationskampe mod nummer tre i pulje 2 om endnu en sæson i Superligaen.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Hobro og Esbjerg slutter som nummer 12 og 13 og skal møde hinanden samt to andre hold.

Hvis Randers FC ikke bliver nummer seks, bliver de helt sikkert nummer syv og skal derfor vælge først. Her er det en kæmpefordel at vælge pulje 2, hvor der er langt ned til Hobro og Esbjerg.

Lyngby, AC Horsens og OB skal slås om ottendepladsen, der er lidt vigtig, fordi nummer otte kan vælge sin pulje efter Randers FC, som nok slutter som nummer syv. Dermed kommer pulje 2 formentlig til at se ud som følger: Randers FC, nummer otte, Hobro og Esbjerg.

Pulje 1 i nedrykningsspillet vil herefter bestå af nummer ni, nummer ti, Sønderjyske og Silkeborg.

Inden dagens kampe har Lyngby og AC Horsens hver 31 point på ottende- og niendepladsen, mens OB følger lige efter med 30 point på tiendepladsen.

(På videoen øverst på denne side kan du se en mål-kavalkade fra denne sæsons Superliga. Der er mange flotte mål iblandt dem.).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top