The perfect guide to the casino

Brøndby-helt: Jeg har bevist at jeg er klar til at spille

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Unge Jesper Lindstrøm håber at blive en fast del af Brøndbys startopstilling fremover.

Tirsdag aften blev 20-årige Jesper Lindstrøm helten for Brøndby IF, da han afgjorde kampen mod SønderjyskE med sin scoring.

Han greb derfor chancen, og han håber at være en fast del af holdet nu.

– Jeg synes, jeg har gjort mit for at bevise, at jeg sagtens kan spille igen. Det er svært at sige, hvad Niels vil gøre. Det er ikke kun kampe, de kigger på, det er også træninger, så selvfølgelig håber jeg, at jeg kan få mere spilletid, men Niels bestemmer, og sådan er det, siger Lindstrøm til klubbens hjemmeside.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Efter tirsdagens kamp fortalte Niels Frederiksen, at Jesper Lindstrøm er på rette vej igen efter en dårlig periode. Her i coronapausen har han også brugt tiden på, at udvikle sig og blive en endnu bedre spiller.

– Jeg har snakket med en masse mennesker, trænet og selvfølgelig gjort mit for at vende tilbage. I den her coronapause har jeg gjort mit for at være i rigtig god form og hvis ikke bedre, end jeg var før.

– Så jeg er klar på at give den rigtig meget gas og bringe det, jeg kan, siger han og uddyber om sin tilgang til træningen i coronapausen.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Alt, hvad man kan gøre. Trænet når vi har haft fri, gået ned og sparket på mål og bare brugt tiden som en udviklingsfase i stedet for en pause, så jeg kan blive bedre og udvikle mig som spiller.

I denne sæson har unge Jesper Lindstrøm spillet 23 kampe for Brøndby, hvor det er blevet til fire mål og tre oplæg.

VIDEO: Øverst oppe i videoen kan du se highlights fra kampen mellem Brøndby IF og SønderjyskE, hvor Jesper Lindstrøm blev matchvinder.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top