The perfect guide to the casino

Eks-Barcelona boss i grov anklage: Slut på ligaen hvis Real Madrid havde ført

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Hvis Real Madrid havde ført den spanske liga, var den ikke blevet genoptaget, mener tidligere præsident for FC Barcelona, Joan Gaspart.

Den spanske liga har som næsten alle andre været lukket ned siden midten af marts, men i næste måned går det efter planen løs igen.

Men sådan behøvede det ikke at være gået. Det mener Joan Gaspart, der var præsident i FC Barcelona fra 2000-2003.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Hvis Real Madrid havde ligget nummer et, ville vi ikke skulle spille sæsonen færdig, siger Joan Gaspart ifølge spanske AS.

Det er en påstand, der antyder, at ligaen og fodboldforbundet er lovlig venlige over for Real Madrid, men Joan Gaspart underbygger ikke sin anklage.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Spanien er hårdt ramt af corona-pandemien, men alligevel insisteret ligaen på, at den skal spilles færdig – dels af sportslige årsager, men især af økonomiske årsager, da klubberne går glip af mange tv-penge, hvis de ikke leverer varen: Fodboldkampe.

FC Barcelona har vundet mesterskabet i de seneste to sæsoner, og de har et forspring på to point til Real Madrid i skrivende stund, hvor der mangler 11 runder.

I Frankrig, Holland, Belgien og Skotland er det besluttet at stoppe sæsonen og at kåre nummer et i de respektive ligaer til mestre.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top