The perfect guide to the casino

Tidligere FCK’er hjælper Brøndby: Derfor stiller jeg op

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Den tidligere FCK-spiller, Michael Gravgaard, spiller showkamp til fordel for Brøndby, men det har han ingen problemer med.

Brøndby-legenderne Thomas Kahlenberg og Daniel Agger står som arrangører af en showkamp, der skal skaffe penge til Læger Uden Grænser for at bekæmpe corona-pandemien – men som også skal skaffe penge til Brøndby IF, der har økonomiske vanskeligheder.

Showkampen står mellem et hold af Brøndby Allstars og et hold af Superliga Allstars – heriblandt Michael Gravgaard, der har spillet for Viborg og Randers FC – samt for Brøndbys ærkerivaler, FCK.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Men han har ingen problemer med, at arrangementet i hvert fald delvist er en støtte til Brøndby.

– For mig handler det mere om at udvise samfundssind frem for at støtte Brøndby økonomisk. Da jeg hørte, at det sker som en konsekvens af corona-krisen, synes jeg, man skal udvise samfundssind og stille sig til rådighed, siger Michael Gravgaard til Ekstra Bladets hjemmeside.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Der er masser af historiefortælling i dansk fodbold. Jeg tror, vi i fremtiden skal være meget bedre og dygtigere til at arrangere kampe med tidligere klublegender. siger den tidligere landsholdsspiller.

Det er endnu ikke klart, hvornår kampen skal spilles. Men det bliver først, når det bliver tilladt med tilskuere til fodboldkampe, da det er entreindtægten, der skal gå til henholdsvis Læger Uden Grænser og Brøndby IF.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top