The perfect guide to the casino

FCM-stjerne slet ikke utilfreds corona-pausen: Derfor er den sund!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Tim Sparv fra FCM sammenligner corona-pausen med situationen, hvor en fodboldspiller er skadet.

Corona-pandemien har i mere end to måneder lagt Superligaen ned. Men det er ikke udelukkende negativt, mener FCMs Tim Sparv.

– Som professionel fodboldspiller minder det mig lidt om de gange, jeg har været skadet. Man er fanget i limbo. I udgangspunktet er det jo skidt, men nogle gange kan det være ganske skønt at være væk fra præstationskravene og presset og forventningerne, som er en naturlig del af fodbold på det her niveau. Det er ikke en fysisk ferie, bestemt ikke, for vi har hele tiden holdt os i gang. Men det er lidt en mental ferie med mere ro i kroppen, siger Tim Sparv i et stort interview med Politiken.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Det kan være sundt at komme lidt væk fra den her indspiste verden og gøre sig nogle tanker om, hvad der er vigtigt. Hvad man egentlig har lyst til, siger den finske FCM-spiller.

FCM går ind til restprogrammet med et forspring på 12 point til de forsvarende mestre fra FCK. Derfor satser Tim Sparv på, at han kan være med til at sikre klubben dens tredje danske mesterskab.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Selvfølgelig. Det er det store mål. Klubben har været en kæmpestor del af min identitet, og min tid her har virkelig påvirket mit syn på fodbolden. Jeg er sindssygt stolt af at have været med i den mest succesrige periode af klubbens historie. Derfor ville det også være mærkeligt, hvis jeg ikke var en del af det hold, der forhåbentlig vinder det tredje mesterskab til sommer. Det satser jeg på, siger Tim Sparv, der principielt har kontraktudløb 30. juni, men som har mulighed for at forlænge med en måned, så han kan spille sæsonen færdig.

– Og så må jeg sørge for at spille godt i hvert fald et år mere, så jeg også kan få EM med næste sommer, siger han med henvisning til den flyttede EM-slutrunde, hvor Finland er i pulje med Danmark, Rusland og Belgien.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top