The perfect guide to the casino

Stjernerne er nervøse og bange: Kampene kan være rene corona-bomber

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Spillerne i Premier League frygter at blive smittet med coronavirus, og at de efterfølgende skal smitte andre.

Efter planen skal spillerne i Premier League gå i gang med at træne senere på måneden, mens ligaen skal gå i gang – uden tilskuere – en gang i juni. Men fodboldpillerne frygter, at kampene bliver rene corona-bomber, så de selv og måske deres familier bliver smittet med den potentielt dødelige sygdom.

Senest er tre spillere fra Bundesliga-klubben FC Köln blevet smittet med coronavirus under træning, og det har bestemt ikke beroliget spillerne.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Der er efterhånden så mange modstridende oplysninger, at ingen efterhånden ved, hvad man skal tro på. Nogle af de udenlandske spillere har henvendt sig til deres hjemlige myndigheder for at søge råd om, hvordan de skal forholde sig, siger en anonym agent til Daily Mirror.

– Adskillige spillere har fortalt deres agenter, at de er nervøse ved at spille kampene, siger kilden.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Både i Frankrig og i Holland har man valgt at afblæse denne sæson, men det vil klubberne i England meget nødigt, da det vil koste over en milliard pund (8,5 milliarder kroner) i tabte tv-penge og sposorater, hvis klubberne ikke kan levere varen – fodboldkampe.

– Jeg kan godt forstå, at det er vigtigt for klubberne, at sæsonen bliver spillet færdig. Men hvad er omkostningen? Det nytter heller ikke – som det er blevet foreslået – at smide hele trupper på et hotel. Der behøver kun at være EEN smittet – og det kan være en tjener eller en fra rengøringspersonalet – som er blevet smittet, for at hele planen går i stykker igen, siger den hollandske agent, Rob Jansen, til avisen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top