The perfect guide to the casino

Superliga-comeback sidst i maj: Det er nu eller ALDRIG

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Superligaen skal i gang i den sidste weekend i maj, ellers kan turneringen ikke blive spillet færdig.

Udbruddet af coronavirus har lagt al fodbold ned, men nu sigter Divisionsforeningen efter, at Superligaen skal i gang igen 29. maj.

Og det er absolut sidste udkald.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Divisionsforeningen har under nedlukningen opereret med tre planer, der tog udgangspunkt i de tre sidste weekender i maj. Men som udviklingen er gået, bliver det plan 3, der skal bruges. Den åbner for Superliga-fodbold i sidste weekend af maj – uden tilskuere.

Samme Divisionsforening har udarbejdet et 41 sider langt protokollat, der tager højde for alle tænkelige situationer under kampene, så de kan afvikles forsvarligt, da der ellers ville være en smitterisiko for spillere, dommere, trænere og lægestab under kampene.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Rigtig mange mennesker har arbejdet på at lave de her protokoller, som sikrer, at det er muligt, siger Divisionforeningens direktør, Claus Thomsen, i en pressemeddelelse.

Der mangler to spillerunder i Superligaens grundspil og ti runder i slutspillet.

– Det er professionel fodbold i Danmark, der er på spil, hvis vi ikke får afviklet ligaen færdig, og vi begynder at løbe tør for tid. Jorden begynder så småt at brænde under os, siger Claus Thomsen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top