The perfect guide to the casino

Ekspert advarer: Han er stærkt overvurderet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Gary Neville advarer mod at lade sig rive med i forhold til Jadon Sancho, som Manchester United drømmer om at købe af Borussia Dortmund.

Ifølge den tidligere Manchester United-ekspert og nuværende fodbold-ekspert er Jadon Sancho stærkt overvurderet, selvom han dog har lavet 31 mål i 90 Bundesliga-kampe og har spillet 11 landskampe i en alder af 20 år.

– Jadon Sancho er da en del af en gruppe interessante unge, engelske spillere. Men jeg har følelse af, at vi bliver revet lidt med her, siger Gary Neville, som ogsĂĄ mener, at englænderne har tendens til at overvurdere egne spillere.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi er jo ikke det eneste land i verden. Hvad med brasilianske, argentinske, tyske og belgiske spillere, spørger Gary Neville og henviser til nogle af fortidens stjerner.

– I England taler vi meget om den gyldne generation med Becks (David Beckham, red.), Stevie (Steven Gerrard, red.), Frank [Lampard] og Wayne [Rooney]. PĂĄ samme tidspunkt havde Brasilien spillere som Ronaldo, Rivaldo og Ronaldinho. Hvad de sĂĄ? Platin-generationen, spørger Gary Neville retorisk.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Eller hvad med Argentina med Sergio Aguero, Lionel Messi, Gonzalo Huguain og Angel di Maria? Ganske ærligt, Jadon Sancho er ikke i nærheden af de spillere, lyder dommen fra Gary Neville.

– Jadon Sancho er da et stort talent, men vi kan ikke sætte ham i kategori med verdensstjerner endnu, siger Gary Neville ifølge goal.com

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top