The perfect guide to the casino

Wayne Rooney giver sin dom: Dette her er forskellen på Ronaldo og Messi

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Wayne Rooney er enig med David Beckham i, at Lionel Messi er bedre end Cristiano Ronaldo.

Det er diskussionen, som aldrig slutter. Hvem er bedst? Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi.

Wayne Rooney har spillet sammen med Cristiano Ronaldo, men han mener alligevel, at Lionel Messi er den bedste af de to verdensstjerner.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Ronaldo var ikke så meget en målsluger, da jeg begyndte at spille sammen med ham. Men man kunne se, at han stræbte efter at blive den bedste i verden. Han trænede og trænede, og nu er han en fantastisk målscorer. Han er skånselsløs i feltet, hvor han dræber dig. Men Messi torterer dig først, inden han dræber dig, siger Wayne Rooney, skriver Wayne Rooney i sin klumme i Sunday Times. Det skriver spanske MARCA.

– Så selvom jeg er gode venner med Cristiano, vælger jeg Messi. Med Messi virker det som om, at han bare morer sig. Jeg kan ikke mindes, at jeg nogensinde har set ham score et mål, hvor han bare sparker så hårdt, som han overhovedet kan. Han placerer altid bolden med stor lethed, skriver Wayne Rooney.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– De to spillere har fuldstændig ændret spillet, når det gælder målscoring, og jeg tror aldrig, de bliver matchet, skriver den engelske landsholdstopscorer, som efter mange år i Manchester United og Everton er skiftet til Derby i den næstbedste engelske række.

En anden tidligere engelsk landsholdsstjerne, David Beckham, sagde i weekenden også, at han ville vælge Lionel Messi frem for Cristiano Ronaldo som den bedste spiller. Det kan du læse om ved at klikke HER.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top