The perfect guide to the casino

Er Messi eller Ronaldo bedst? Her er David Beckhams dom

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Der er Lionel Messi, og der er Cristiano Ronaldo – og så er der alle de andre. Også ifølge David Beckham.

Det har været diskuteret i over ti år, og det vil det stadig blive i mange år fremover. Hvem er bedst? Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo?

David Beckham har også en mening om sagen, men hans dom vil nok ikke glæde fans af Manchester United og Real Madrid, som både han selv og Cristiano Ronaldo har spillet for.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Han (Messi, red.) er alene i sin klasse som spiller. Det er umuligt, at der kommer en spiller ligesom ham, siger David Beckham til argentinske Telam. Det skriver Daily Mirror.

– Ligesom Cristiano Ronaldo – der ikke er på hans niveau – er Messi over alle andre, siger David Beckham, der fortæller om en kamp, hvor han mødte Lionel Messi og FC Barcelona, mens den engelske stjerne spillede for Paris Saint-Germain og røg ud af Champions League på reglen om udebanemål. Samlet sluttede kampen 3-3.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Vi førte endda i returkampen på Camp Nou, men så kom Messi ind fra bænken, og kort efter scorede Barcelona. Men vi tabte ikke til dem i de to kampe, og det kan vi trods alt godt være stolte af, mener David Beckham.

Siden 2008 har Lionel Messi vundet prisen som verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or) seks gange, mens Ciristiano Ronaldo har vundet fem gange.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top