The perfect guide to the casino

Wayne Rooney skældt ud af politiet: Overtrådte corona-reglerne

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Wayne Rooney blev skældt ud af politiet for at mødes med Manchester City-spilleren Kyle Walker – med familier – på golfbanen.

Storbritannien er som så mange andre lande lukket ned på grund af coronavirus, men det afholdt ikke Wayne Rooney fra at mødes med Kyle Walker på Prestbury-golfbanen på en stille aftentur.

Wayne Rooney havde ifølge The Sun selskab af to af sine fire børn, mens Kyle Walker var sammen med sine tre børn og sin eks-partner, Annie Killner.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Wayne Rooney – der er tidligere Manchester United-stjerne, men som nu spiller i Derby – og Kyle Walker er naboer, men der er forsamlingsforbud i Storbritannien, og derfor må otte mennesker ikke stimle sammen til en fælles hygge-gåtur.

En politibetjent så selskabet, og hun bad dem i umisforståelige vendinger om at gå hver til sit med det samme – hvad de gjorde uden yderligere diskussion.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Det er anden gang, Kyle Walker kommer i medierne for at overtræde corona-reglerne.

Den 29-årige back har været involveret i en sag, hvor han sammen med en ven havde tilkaldt to kvindelige sex-arbejdere midt i corona-krisen. Det kan du læse om HER.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top