The perfect guide to the casino

Bayern München-profil: Som fodboldspiller har du et bestemt ansvar

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Bayern München-profilen Joshua Kimmich taler om det ansvar, som moderne fodboldspillere har i tider som disse.

I sidste uge gik Bayern München sammen med tre andre tyske topklubber om, at donere et stort millionbeløb til de mere trængte klubber i de to bedste rækker i Tyskland.

Bayern Münchens Joshua Kimmich støtter denne beslutning, ligesom at Bayern München-profilen har startet en velgørenhedsfond sammen med holdkammeraten Leon Goretzka, da fodboldspillere ifølge ham selv har et stort ansvar.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

РSom fodboldspiller har du et bestemt ansvar. Vi har ogs̴ mulighed for at presse p̴ i forhold til solidaritet, siger Kimmich til klubbens hjemmeside.

Hele Bayern München-truppen får i øjeblikket virtuel træning, og det har fungeret overraskende godt, siger Kimmich.

– I starten var jeg skeptisk i forhold til, om digital træning ville virke. Men jeg mÃ¥ sige, at det er sjovt. Det er en god mulighed for at holde kontakten med de andre spillere.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Alle er der, man kan se hinanden pÃ¥ sin telefon, eller hvor man nu er logget ind. Vi mÃ¥ rose fitness-trænerne, for det fungerer virkelig. Vi spillere sveder en del, giver alt og alle gør det godt, siger Kimmich.

Efter en noget blandet start på sæsonen nåede Bayern München at komme op i gear igen, og de sidder derfor på førstepladsen i tabellen nu.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top