The perfect guide to the casino

Messi og Suárez i brev til fansene: Derfor accepterer vi at gå ned i løn

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FC Barcelona og klubbens øvrige ansatte er i en svær situation, og derfor accepterer stjernerne på klubbens førstehold en lønnedgang på 70 procent.

Alle spillere og hele trænerstaben i FC Barcelona accepterer en lønnedgang på 70 procent, mens udbruddet af coronavirus står på. Det skriver spanskeSPORT.

Årsagen er, at FC Barcelona ligesom alle andre professionelle fodboldklubber i Europa i øjeblikket er udfordret af, at klubben stådig har masser af udgifter, men at der ingen indtægter kommer, fordi der ikke bliver spillet kampe.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Ifølge et åbent brev fra to af klubbens største stjerner, Lionel Messi og Luis Suárez, går spillerne med til lønnedgangen for ikke blot at redde klubben, men også for, at klubbens øvrige ansatte – for eksempel funktionærer og rengøringspesonale – ikke skal gå ned i løn, mens corona-afbrydelsen står på.

– Der er skrevet meget om klubbens spilleres løn og lønnedgang. Vi vil gerne understrege, at vi gerne vil understrege, at vi udmærket forstår, at klubben befinder sig i en exceptionel situation. Derfor er vi også villige til at hjælpe klubben, ligesom vi iøvrigt i mange andre henseender har gjort før, skriver Lionel Messi og Luis Suárez.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

De slutter af med følgende ord:

– Vi vil ikke afslutte vores hilsen uden at sende en hilsen til de fans, der lider så hårdt i disse tider, og som venter lige så meget som os andre på, at dette her holder op, Vi glæder os til snart at se jer igen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top