The perfect guide to the casino

Premier League-boss: – Vi kan spille kampe, før coronavirus-udbruddet er forbi

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Southamptons administrerende direktør mener godt, at der kan spilles fodbold, selvom coronavirus-alarmen ikke er afblæst.

– Men det skal naturligvis være sikkert at spille kampene, siger Martin Semmens til BBC.

Netop nu er Premier League og de øvrige engelske fodbolrækker suspenderet indtil 30. april.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Hvis vi derefter går i gang med at spille fodbold, så viser vi også, at landet er på vej til mere normale tilstande, siger Southamptons administrerende direktør.

Premier League er ivrige efter at få den nuværende sæson spillet færdig. Både fordi det vil være noget rod, hvis sæsonen ikke er spillet færdig, førend en ny kan begynde. Men også fordi tv-selskaberne har truet med ikke at ville betale, hvis klubberne ikke leverer varen – fodboldkampene.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Hvis folk kan se kampe på tv hver dag, mens landet er lukket ned på grund af coronavirus, så vil det være rigtig godt. Det er ikke, fordi vi er vigtigere end hospitaler og politi, men fordi det kan give folk noget underholdning og en følelse af, at vi er på vej tilbage, siger Martin Semmens.

– Ligaen skal meget gerne være færdig med udgangen af juni. Kommer vi forbi den dato, får vi problemer, tilføjer han og henviser til, at der er mange aftaler, der udløber 30. juni.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top