The perfect guide to the casino

Borussia Mönchengladbach-truppen med stor gestus: Holdet har tilbudt at opgive deres løn

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Spiller I Borussia Mönchengladbach har tænkt sig at hjælpe klubben og dens ansatte.

Klubber over hele verden kan komme i store økonomiske problemer på grund af coronavirussen, og massefyringer kan stå og vente lige rundt om hjørnet.

I Borussia Mönchengladbach har de dog allerede fundet på en løsning, sådan at de kan komme smertefrit ud af krisen uden fyringer. Klubbens direktør har nemlig på et pressemøde fortalt, at spillerne er gået med til at opgive deres løn.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Jeg har ikke behøvet at forklare spillerne særlig meget. De ved godt, hvad det handler om. Det er deres job, og de har allerede informeret sig selv og tænkt over tingene. Holdet har tilbudt at opgive deres løn, hvis det kan hjælpe klubben og dens ansatte, siger Max Eberl til klubbens hjemmeside.

Personligt har sportsdirektøren også selv tænkt sig, at se bort fra sin løn, som han altså donerer til klubben og dens ansatte.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Ja. Jeg er meget stolt af drengene. De sender et klart signal: Vi står sammen i Gladbach – i gode og dårlige tider. De vil give noget tilbage til klubben og derfor også til alle de fans, der støtter os. Trænerstaben er gået med på den, ligesom det er tilfældet for vores direktører, siger Max Eberl.

Borussia Mönchengladbach har længe kæmpet med om mesterskabet i denne sæson, men for tiden er de placeret på fjerdepladsen, hvor at de har seks point op til Bayern München på førstepladsen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top