The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du mandagens rygtebørs.

Juventus skal være klar til at forlænge kontrakten med superstjernen Cristiano Ronaldo, så den udløber i sommeren 2024. Netop nu løber kontrakten kun til 2022. Bliver forlængelsen en realitet, vil portugiseren være 39 år, når kontrakten ophører. Sportsmole har historien.

Ifølge Daily Mirror får et køb af Liverpools senegalesisike angriber, Sadio Mané, førsteprioritet for Real Madrid i sommerens transfervindue.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Manchester United er klar til at tilbyde Dean Henderson en lønforhøjelse, så han fremover får 100.000 pund (850.000 kr.) om ugen. Tilbuddet kommer for at holde Chelsea væk. Målmanden er i denne sæson udlejet til Sheffield United, hvor han har spillet med stor succes. The Sun har mere om den sag.

The Sun har også en historie om, at Chelsea er interesseret i den kun 14-årig Harvey Gilmour, der spiller i skotske Kilmarnocks ungdomsafdeling. Han er lillebror til 18-årige Billy Gilmour, der ser ud til at have erobret en startplads hos de blå i London.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Newcastle er ifølge Daily Mirror interesserede i den 28-årige defesnivspiller Phil Jones, der har mistet sin plads hos Manchester United.

Real Madrid er ifølge spanske El Mundo Deportivo villige til at gøre Arsenals lejeaftale med Dani Ceballos permanent, men London-klubben skal hoste op med i omegnen af 36 millioner pund (300 millioner kr.) i overgangssum for den 23-årige offensive midtbanespiller, der ikke for alvor har bidt sig fast hos The Gunners.

Chelsea planlægger ifølge Daily Express et bud på 85 millioner pund (713 millioner kr.) for tyske Bayer Leverkusens 22-årige jamaicanske spiller, Leon Bailey. Men de skal kæmpe med Liverpool, Manchester United og Arsenal for at få fløjspillerens underskrift.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top