The perfect guide to the casino

Thomas Kahlenberg er raskmeldt efter corona-smitte: – Endelig!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Den tidligere landsholds- og Brøndby-spiller Thomas Kahlenberg er en lettet mand, efter at han er blevet raskmeldt – og dermed har overlevet at være blevet smittet med coronavirus.

Thomas Kahlenberg var en af de første, der blev smittet med coronavirus i Danmark, men han er nu raskmeldt.

– Endelig samlet igen. Jeg er meldt rask! Endnu engang mange tak for den rørende støtte, vi er blevet mødt af, skriver Thomas Kahlenberg på sin Instagram-profil, hvor han har fået mange positive tilkendegivelser.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Thpmas Kahlenberg har været sat i hjemme-karantæne, hvor han selv har boet i husets kælder, mens resten af familien har boet ovenpå.

Samtidig har 77 andre mennesker haft karantæne, fordi de har været tætte på Thomas Kahlenberg. Det gælder bl.a. Brøndby-spilleren Joel Kabongo, Brøndby-direktør Ole Palmå, Brøndby-assistenttræner Martin Retov, Ajax-assistenttræner Christian Poulsen samt Lyngby-spillerne Martin Ørnskov, Casper Jacobsen og Patrick da Silva.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Jeg er meget ked af alt det, jeg har sat i gang, har Thomas Kahlenberg tidligere udtalt i forbindelse med corona-smitten.

36-årige Thomas Kahlenberg nåede i sin karriere at spille for Brøndby i to omgange og derudover i tyske VfL Wolfsburg samt franske Auxerre og Evian. Han spillede 47 landskampe for Danmark.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top