The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du onsdagens rygtebørs.

Real Madrid har ifølge Sportsmole holdt møde med den tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino om at blive træner til næste sæson, hvis klubbens nuværende træner, Zinédine Zidane, fortsat ikke lever op til forventningerne. Den spanske hovedstadsklub skal også planlægge at genforene den argentinske træner med Spurs-angrebsstjernen Harry Kane.

En anden VM-topscorer, James Rodriguez, kan ende i Wolverhampton. Det skriver Birmingham Mail. Den 28-årige colombianer har ikke spillet meget, siden han kom retur til Real Madrid fra lejeopholdet i Bayern München i sommer.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Manchester United skal være klar til at bruge ialt 100 millioner pund (854 millioner kr.) på at købe Jack Grealish fra Aston Villa og unge Jude Bellingham fra Birmingham til sommer. Caughtoffside har historien.

Lokalrivalerne Tottenham og Arsenal kan komme til at slås om den polske landsholdsspiller, Arkadiusz Milik, der har en fortid i Ajax. Den 28-årige angriber spiller nu for Napoli, og begge London-klubber drømmer ifølge Daily Mirror om at få fat i ham til sommer.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Bayern München er ved at line op til at gøre lejeaftalen med kroatiske Ivan Perisic permanent, selvom VM-sølvvinderen kun har spillet ganske få kampe i denne sæson. Den 31-årige fløjspiller har kontrakt med Inter, men ifølge Calciomercato regner klubben ikke med ham mere.

Inter overvejer at hyre den tidligere Portsmouth-målmand, Asmir Begovic, til næste sæson. Bosnieren har kontrakt med Bournemouth, men han er for tiden udlejet til de blåsorte milneseres bysbørn, AC Milan. Meningen er ifølge La Repubblica, at han skal være reserve for den mangeårige Inter-keeper, slovenske Samir Handanovic.

Manchester United fører ifølge Daily Star kapløbet om at sikre sig Borussia Mönchengladbachs schweiziske defensive midtbanespiller, Denis Zakaria.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top