The perfect guide to the casino

Coronavirus: Tre af de største danske stjerner kan være ude mod England

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Landskampen mod England senere på måneden kan blive uden Christian Eriksen, Simon Kjær og Andreas Cornelius.

De tre danske landsholdsstjerner bor alle i Italien, som er det europæiske land, der er hårdest ramt af den omsiggribende coronavirus, der potentielt er dødelig.

Christian Eriksen spiller for Milano-klubben Inter, mens Simon Kjær tørner ud for AC Milan, og Andreas Cornelius spiller for Parma. Det er klubber i nogle af de områder, der er hårdest ramt af coronavirus.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Alle, der har været i disse områder, bør ifølge den danske Sundhedsstyrelse blive hjemme i 14 dage.

Forbundslæge for Dansk Boldspil-Union (DBU), Morten Boesen, siger, at unionen holder øje med udviklingen i forhold til landsholdsudtagelsen.

– Lige nu er det sådan, at meget kan ændre sig fra dag til dag, så det er for tidligt at sige, præcis hvad vi vil gøre. Når vi kender truppen, og jeg har talt med Åge (Hareide, landstræner, red.), vil vi snakke med de enkelte spillere og se, hvad situationen er på det tidspunkt. Også for at høre, hvad de enkelte klubber gør, siger Morten Boesen til Politiken (kræver login).

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Det er en speciel og usikker situation, fodbolden står i, og man kan da frygte, at det kan gribe mere om sig, end vi umiddelbart tror. Men der er også en teoretisk mulighed for, at det går den anden vej, hvilket vi kan håbe på, siger Morten Boesen.

Danmark møder England på Wembley i London 31. marts. Fire dage forinden går det løs mod Færøerne i Herning. Begge kampe er venskabskampe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top