The perfect guide to the casino

Barcelona-træner så Manchester City tæve Real Madrid: Sådan vil vi også gøre

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


FC Barcelonas træner, Quique Sétien, var på Santiago Bernabeu onsdag aften, da Manchester City vandt 2-1 over Real Madrid i Champions League. Han så nogle ting, han gerne vil gentage søndag, når der skal være El Clásico.

– Der var nogle ting, som Manchester City gjorde, som kan være nyttige for os at bruge, siger Quique Sétien ifølge den spanske sportsavis MARCA.

– Men der var da også noget, vi ikke kan bruge, tilføjede han.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

FC Barcelona vil stadig tage udgangspunkt i holdets egen stil med megen boldbesiddelse – også på udebane mod Real Madrid.

– Vi vil angribe, som vi altid gør. Det ligger i klubbens DNA. Men vi skal også være klar til at forsvare. Real Madrid har ganske vist ikke Cristiano Ronaldo mere, men der skal ikke så meget til, førend de scorer, siger Quique Sétien.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

FC Barcelona tager til Madrid som forsvarende mestre og som nummer et i ligaen med et forspring på to point til Real Madrid.

Det er indbyrdes kampe, som tæller i tilfælde af pointlighed i Spanien. Den første kamp imellem de to hold i Barcelona sluttede 0-0, så søndagens kamp kan meget vel få afgørende indflydelse på mesterskabet, hvis der kommer en vinder.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top