The perfect guide to the casino

Ekspert med sønderlemmende kritik af Manchester United: Det værste hold i 30 år!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Manchester United har det værste hold i 30 år, slog den tidligere engelske landsholdsspiller, Peter Crouch, fast efter holdets nederlag på 0-2 mod Burnley på hjemmebane.

Nederlaget betyder, at Manchester United ligger nummer fem i Premier League og er 30 point efter førende Liverpool, der spiller torsdag aften mod Wolverhampton.

– Det her må være det dårligste Manchester United-hold i 30 år. Det er ikke nærheden af at være, hvor det skal være, sagde Peter Crouch efter kampen til britiske BT Sport.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Så kan man altid skyde skylden på manageren, men så skal man også lige se på bænken. Hvad er det lige, han har af muligheder for at gøre noget, spurgte Peter Crouch retorisk.

– Det værste ved det Manchester United-hold er næsten, at det har kostet 100 millioner pund (880 millioner kr.) MERE end Liverpools hold. Og de vil nok bruge endnu flere penge nu. Hvem har købt de spillere? Hvem har ansvaret, spurgte den tidligere landsholdsangriber.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– En gang vidste jeg, hvad en spiller fra Manchester United stod for. Det ved jeg faktisk ikke mere. Der er ingen sjæl i det hold. De fleste af de spillere, som Manchester United har købt i de seneste fem år, er gået tilbage i udvikling. Og dem, der gør det bedst, er dem, de selv har udviklet til førsteholdet, sagde han og sluttede af med følgende svada:

– Hvorfor lod de Lukaku og Sanhez forlade klubben uden at købe erstatninger for dem? Sandheden om Manchester United er, at det er en af verdens største klubber, men ledelsen har slet ikke været deres opgave voksen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top