The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Her har du mandagens rygtebørs

Paris Saint-Germain planlægger ifølge Daily Express et kæmpebud på Manchester Citys manager, Josep Guardiola, hvis de nuværende franske mestre vælger at skille sig af med Thomas Tuchel. Det er en almindelig antagelse, at den tyske træner skal opnå succes i Champions League, hvis klubbens ejere ikke skal smide ham på porten – og det vil som minimum sige semifinale. Endnu et fransk mesterskab vil ikke være nok.

Everton er parate til at betale 30 millioner pund (260 millioner kr.) i overgangssum til Juventus for tyskeren med de tyrkiske aner, Emre Can. Den 26-årige midtbanespiller har en fortid hos klubbens lokalrivaler, Liverpool. Daily Mirror har mere om den historie.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Roma vil leje den tidligere Manchester United-spiller, Adnan Januzaj, af den spanske klub, Real Sociedad, efter at Liverpool og AC Milan har sagt nej til lejemål af henholdsvis schweizeren Xherdan Shaqiri og spanske Suso. Ifølge Daily Mail kan romerne leje den 24-årige belgier med forkøbsret til 12,7 millioner pund (godt 110 millioner kr.). Italienernes problem er, at Nicolo Zaniolo er skadet og ikke kommer tilbage i denne sæson.

Atlético Madrid er ifølge spanske El Mundo Deportivo ved at tabe tålmodigheden i forhold til at få fat i den uruguayanske angriber, Edinson Cavani, i Paris Saint-Germain. I baghånden har madrilenerne planer for enten spanske Paco Alcacer i Borussia Dortmund eller Arsenals franskmand, Alexandre Lacazette.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Real Madrid har ifølge MARCA modtaget flere forespørgsler på lejeaftaler med James Rodriguez, men dem har de sagt nej til med den begrundelse, at de hellere vil sælge den 28-årige colombianske offensivspiller end at leje ham ud igen. VM-topscoreren fra 2014 var senest udlejet til Bayern München, men madrilenerne kaldte ham hjem i sommer – uden at de dog har benyttet ham særlig meget.

Chelsea-backen Victor Moses er ifølge italienske Calciomercato meget tæt på en låneaftale med Inter. Den 29-årige nigerianer har været vidt omkring på sine lejeaftaler, og senest har han spillet første halvdel af denne sæson i tyrkiske Fenerbahce.

Der har været stille i et stykke tid om Fiorentina-fløjen Federico Chiesa, som både Inter og Juventus er ude efter, men ifølge samme Calciomercato er Juventus nu i konkrete forhandlinger med den 22-årige italienske landsholdsspiller. Også midtbanespilleren Sandro Tonali fra Brescia kan forvente et udspil fra de regerende italienske mestre.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top