The perfect guide to the casino

Hareide imponeret af Håland: Han kan ødelægge Liverpool

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Liverpools forsvarende Champions League-vindere risikerer at blive slået ud af årets turnering, hvis de ikke kan holde norske Erling Braut Håland.

Den danske landstræner, Åge Hareide, er dybt imponeret af sin norske landsmand, Erling Braut Håland, der har scoret otte mål i fem Champions League.kampe.

Nu er hans klub, RB Sazlburg, i den situation, at de kan slå Liverpool ud af turneringen, hvis de vinder den sidste puljekamp hjemme mod netop de forsvarende Champions League-vindere. Det vil være et mareridt for Liverpool.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg er sikker på, at han kommer til at skabe problemer. Han er inde i en stime, der kan ende Liverpools dage, sagde Åge Hareide på norsk tv. Det skriver B.T.

– Det er bare at tage hatten af for det, han præsterer. Han minder mig om en ung Odd Iversen i sin måde at bryde igennem på og score mål, sagde den danske landstræner.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

19-årige Erling Braut Håland er allerede blevet en ombejlet herre, og det virker sandsynligt, at han spiller i en af Europas storklubber til næste sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top