The perfect guide to the casino

Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Det tyske landshold hev en 0-3 sejr hjem over Estland, men der skulle gå et godt stykke tid, før Tyskland fik lukket kampen.

Emre Can fik nemlig rødt kort allerede i det 14. minut, og derfor måtte Tyskland spille størstedelen af kampen med 10 mand. Det ændrede dog ikke på kampens resultat, i forhold til, hvad mange forventede inden kampen. Tyskland vandt nemlig 0-3, på tre mål i 2. halvleg. I kampen var det værd at bemærke, at det var Bayern München-keeperen Manuel Neuer, som vogtede målet.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Neuer og den anden tyske stjernekeeper, Marc-André ter Stegen, har været hovedpersoner i en debat om, hvilken keeper der bør vogte det tyske mål. Nu er Manuel Neuer dog også blevet hovedperson i en anden sag. Da Manuel Neuer ankom til landsholdssamlingen, var han iført et par sko fra mærket Veja, som angivenligt skulle koste omkring 700 kr. Det ville da også være fint, hvis bare man som Neuer, ikke var sponsoreret af Adidas. Manuel Neuer har nemlig en personlig kontrakt med Adidas, hvor skotøjet især hører under.

Læs også: Vanviddet fortsætter: Tessie friendzoner René for hårdt i Danmark

Talsmanden for Adidas, Oliver Brüggen, udtalte sig om sagen til Bild, hvor han sagde følgende.

– Som en spiller under Adidas-kontrakt opfordres Manuel Neuer til at bære Adidas-produkter. Vi vil diskutere denne specifikke sag med spilleren.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Ifølge Bild skulle Manuel Neuer nu risikerer en bøde på 1,5 millioner kroner, og det er ikke engang første gang, at Neuer er i problemer med Adidas. Ved et af Bayern Münchens pressemøder før en Champions League kamp, bar han nemlig ikke en Adidas-trøje, men derimod en trøje fra et andet firma, og det endte med at koste en bøde på 413.000 kroner, som både Adidas og Neuer blev enige om, skulle betales til et velgørende formål.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top