The perfect guide to the casino

Mourinho fik en advarsel: Den spiller er et stort pattebarn!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


José Mourinho blev advaret mod at købe Romelu Lukaku i Everton.

– Du skal vide, at han er et stort pattebarn.

Sådan sagde Evertons daværende fodbolddirektør, Steve Walsh, da da José Mourinho i sommeren 2017 som manager for Manchester United købte den kæmpestore belgiske angriber, Romelu Lukaku, af Everton. Det skriver goal.com med fodboldfansiden The Athletic som kilde.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

José Mourinho kendte godt Romelu Lukaku fra deres fælles fortid i Chelsea.

– Mourinho mente nok, at han kunne tackle ham. Men jeg tror ikke, at han fik det ud af ham, som han gerne ville, siger Steve Walsh om Romelu Lukaku.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Det er lidt det samme med Paul Pogba. For spillere som dem handler det alt for meget om dem selv og for lidt om holdet. Selvom man har dygtige fodboldspillere, fungerer de ikke nødvendigvis sammen som et hold, siger Steve Walsh.

José Mourinho blev fyret i Manchester United i december sidste år. Romelu Lukaku forlod klubben et halvt år senere til fordel for Inter.

Steve Walsh blev fyret som fodbolddirektør i Everton i maj. Han har tidligere arbejdet som talentspejder for Leicester, og han menes at have spillet en nøglerolle for det sensationelle mesterskab i 2016. Desuden har han arbejdet som talentspejder for Chelsea, hvor han opdagede spillere som Gianfranco Zola og Didier Drogba.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top