The perfect guide to the casino

Guardiolas overraskelse: Her er jeg helt enig med Klopp

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Josep Guardiola er enig med Jürgen Klopp i, at kampprogrammet er for stramt.

Liverpool-manager Jürgen Klopp er utilfreds med kampprogrammet for Premier League, som han mener, er for hårdt. Helt konkret sagde han – tilsyneladende i fuldt alvor – at Liverpool må overveje at trække sig ud af Carabao Cup’en, fordi næste runde falder sammen med, at Liverpool som forsvarende Champions League-vindere skal spille med i VM for klubhold.

Det har givet hovedbrud hos programudvalget, der har svært ved at finde et hul til den kvartfinale-kamp mod Aston Villa, som Liverpool nu har kvalificeret sig til.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Der er simpelthen for mange kampe, mener tyskeren, og han får støtte fra sin spanske kollega, Josep Guardiola, i Manchester City.

– Jeg er helt enig. Det er blevet for meget. Der er brug for færre kampe, færre turneringer og mere tid til hvile, siger Josep Guardiola ifølge Daily Mirror.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Jeg var nødt til at lave nogle roteringer på holdet i vores Carabao Cup-kamp mod Southampton. Ilkay Gündogan, Kevin De Bruyne og David Silva spillede ikke. Liverpool og Arsenal roterede også, sagde han og tilfæjede:

– Nogle af de spillere, der ikke spiller så meget, får så lov at spille Carabao Cup, men det er for meget alligevel.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top