The perfect guide to the casino

Mener de det? Manchester United vil erstatte Paul Pogba med denne transferfrie spiller

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Romancen mellem Zinedine Zidane og Paul Pogba er langt fra død. Tværtimod er den større end nogensinde, men grundet Zidanes dårlige præstationer, kræver et skifte til Real Madrid, at Zidane ikke bliver fyret først.

Paul Pogba har selv flirtet med et skifte til Real Madrid, og det ved de godt i Manchester United. Hvis resultaterne samtidig fortsætter, så er det svært at se, hvorfor Pogba skulle blive, hvis Manchester United ikke en gang kan kvalificere sig til Europa League igen. Kontrakten udløber om ikke forfærdelig mange år, og derfor skal United til at sælge ham.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Dog vil de ikke risikere at lave samme fejl som de gjorde, da de solgte Romelu Lukaku. Her blev der nemlig ikke hentet en erstatning ind, og derfor står man nu med et yderst tyndt angreb. Derfor arbejder United allerede nu på, hvem der kan erstatte Paul Pogba langsigtet. Her bliver der meldt ud af The Mirror, at erstatningen hedder Boubakaray Soumare fra Lille. Den kun 20-årige franskmand er blevet sammenlignet med Pogba, grundet hans fysiske styrke og højde.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Hvis Manchester United vil hente ham til januar, skulle prisen være 30 millioner pund eller omkring 260 millioner kroner, men da hans kontrakt med Lille udløber til næste sommer, har United først planer om at hente ham der, men derfor allerede forhandle med ham til januar. Boubakary Soumaré kom til Lille fra PSGs B hold i 2017, og har sidenhen spillet 52 kampe for klubben. I denne sæson har han allerede spillet 13 kampe, men må anses som værende en lille smule mere defensiv end Pogba, da det i hans 52 kampe for Lille, blot er blevet til ét mål og ingen assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top