The perfect guide to the casino

Stjernen kostede City 350 millioner – de kunne have fået ham for en brøkdel

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Manchester City betalte 350 millioner kroner for Bernardo Silva i 2017. Havde de været vakse ved havelågen, kunne de have fået ham for en brøkdel få år tidligere.

Bernardo Silva er med god grund en populær spiller hos Manchester City. Den nu 25-årige midtbanespiller kom til klubben i 2017 fra Monaco, og han har været vital for klubbens mesterskaber i 2018 og 2019.

Han kostede 43 millioner pund 8350 millioner kroner) i overgangssum, men Manchester City kunne have fået ham for langt mindre.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Havde Manchester Citys sportsdirektør, Txiki Beguiristain, lyttet til superagenten Jorge Mendes, havde klubben købt Bernardo Silva, mens han stadig spillede for Benfica i sit portugisiske hjemland. Det fremgår af boggen Peps City, der netop er ved at komme ud til de engelske boghandlere, og som blandt andre goal.com har set.

I stedet for Manchester City endte Benfica med at sælge Bernardo Silva til Monaco i 2015 for 90 millioner kroner – altså mindre end en tredjedel af, hvad Manchester City måtte betale den franske klub to år senere.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Til gengæld er der ingen tvivl om, at manden, der har lagt navn til bogen Peps City, manager Pep Guardiola, er tilfreds med at råde over Bernardo Silva.

– Ud over sine spillemsæssige kvaliteter har han en fremragende attitude, og det er sådan noget, man ikke kan købe for penge. Han møder altid op med et smil på ansigtet og spreder godt humør. Han er guld værd for holdet, siger Pep Guardiola i bogen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top