The perfect guide to the casino

Storklub vil handle i bunden af Superligaen: Koster vanvittige 22,5 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



I 2017 hentede Esbjerg fB den dengang 19-årige rumænske angriber Adrian Petre i UTA Arad. Det kan meget vel vise sig at være et klassekøb.

For her lidt mere end to år senere, er topklubben i Rumænien, FCSB, eller tidligere kendt som Steaua Bukarest, interesseret i den unge rumæner. De er heller ikke bange for at bekræfte interessen, og det er altså klubbens sportsdirektør Narcis Raducan, som udtaler som om Adrian Petre.

– “Adi” Petre er stadig en mulighed for FCSB, men nu afhænger det af prisen. Hvis prisen stiger, bliver det sværere. FCSB vil gerne hente spillere, som kan præstere godt og skifte videre. Hvis prisen er for høj, passer det ikke til vores strategi, siger han ifølge det lokale medie Fanatik.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Adrian Petre og hans agent vil ikke udtale sig om interessen, og i Esbjerg er de heller ikke meget for det. Her vil de nemlig ikke fortælle, hvem de har hørt fra, hvis de bliver kontaktet. Problemet for FCSB er prisen, da de angivenligt var tæt på at hente Petre i 2017, da Petre skiftede til Esbjerg. Dermed skulle Esbjerg have puttet et rigtig højt prisskilt på angriberen.

– Vi kunne have købt Adrian Petre tidligere. Jeg fik tilbudt ham for 500.000 euro. Nu har jeg forhandlet med dem (Esbjerg, red.), og de vil have tre millioner euro (omkring 22,5 millioner kroner, red.), lød det fra Becali.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Adrian Petre har kontrakt med Esbjerg frem til sommeren 2021. I hans tid i Esbjerg er det blevet til 75 kampe. Her har han scoret 29 mål og leveret seks assists. Udover dette, har han spillet 12 landskampe for Rumæniens U-21 landshold, hvor det er blevet til fem mål.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top