The perfect guide to the casino

Storklubberne er vilde med ham: Barcelona og Real jagter den samme spiller

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Både FC Barcelona og Real Madrid har set sig lune på Napolis senegalesiske forsvarer, Kalidou Koulibaly

Mens Real Madrids interesse for Kalidou Koulibaly ikke er ny, så er det en nyhed, at FC Barcelona også gerne vil have fat i den 28-årige midterforsvarer.

Fox Sports citerer spanske Don Balon for, at FC Barcelona er parate til at indgå en byttehandel med Napoli, som så skal få Samuel Umtiti plus en ukendt sum i bytte for Kalidou Koulibaly.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Samuel Umtit skiftede fra Lyon til FC Barcelona i sommeren 2016, men han har aldrig for alvor bidt sig fast på holdet. I det seneste års tid har de spanske mestres midterforsvar som regel bestået af Gerard Piqué og Clément Lenglet.

Ifølge Don Balon skal Kalidou Koulibaly koste 100 millioner euro (745 millioner kr.) i overgangssum. Samuel Umtit regnes for at være 60 millioner euro værd, så FC barcelona skal med andre ord betale 40 millioner euro for den senegalesiske landsholdsspiller.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I sommer var Kalidou Koulibaly på vej til Manchester United, som imidlertid endte med at foretrække Harry Maguire fra Leicester.

Hverken Real Madrid, FC Barcelona eller Napoli har officielt bekræftet interessen for Kalidou Koulibaly, og det er usandsynligt, at et skifte finder sted til januar. Det bliver tidligst til sommer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top